Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;

April 30, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  0

Σύνοψη:

Η βαλβίδα ρύθμισης πίεσης τύπου KV ελέγχει τις πλευρές χαμηλής και υψηλής πίεσης του συστήματος υπό διάφορες συνθήκες φόρτωσης:

Η KVP χρησιμοποιείται ως βαλβίδα ρύθμισης πίεσης εξάτμισης και η KVR χρησιμοποιείται ως βαλβίδα ρύθμισης πίεσης συμπύκνωσης.Το KVC χρησιμοποιείται ως βαλβίδα ρύθμισης χωρητικότηταςΤο NRD χρησιμοποιείται ως βαλβίδα ρύθμισης διαφορικής πίεσης και βαλβίδα ρύθμισης πίεσης δέκτη.

 

1. Κεφάλαιο KVP για τη ρύθμιση της πίεσης εξατμισμού

 

The KVP evaporation pressure regulating valve is installed in the suction line after the evaporator and is used to regulate the evaporation pressure of a refrigeration system containing one or more evaporators and a compressorΣε τέτοια συστήματα ψύξης (που λειτουργούν σε διαφορετικές πιέσεις εξατμίσματος), το KVP εγκαθίσταται μετά τον εξατμιστήρα με τη μεγαλύτερη πίεση εξατμίσματος.Κάθε ατμιστήρας ενεργοποιείται από μια σόλενοειδή βαλβίδα στη γραμμή υγρούΚάθε συμπιεστής ελέγχεται από έναν διακόπτη πίεσης στη λειτουργία άντλησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  1

Σε συστήματα ψύξης με παράλληλα συνδεδεμένους εξατμιστές και κοινούς συμπιεστές που απαιτούν την ίδια πίεση εξατμίσματος, το KVP πρέπει να τοποθετείται στην κοινή γραμμή αναρρόφησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  2

 

Η βαλβίδα ρύθμισης πίεσης εξατμίωσης KVP έχει σύνδεση με μετρητή πίεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη ρύθμιση της πίεσης εξατμίσεως.Το KVP θα ανοίξει όταν αυξηθεί η πίεση εισόδου (πίεση εξάτμισης).

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  3

2Η βαλβίδα ρύθμισης πίεσης συμπύκνωσης KVR εγκαθίσταται συνήθως μεταξύ του ψυγείου με αέρα και της δεξαμενής υγρού.Το KVR θα ανοίξει όταν αυξηθεί η πίεση εισόδου (πίεση συμπύκνωσης)Το KVR μαζί με το KVD ή το NRD εξασφαλίζει μια επαρκώς υψηλή υδραυλική πίεση στην δεξαμενή υπό διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας.Η βαλβίδα ρυθμιστή πίεσης συμπύκνωσης KVR έχει σύνδεση με μετρητή πίεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη ρύθμιση της πίεσης συμπύκνωσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  4

 

Η επανεκκίνηση ενός συστήματος ψύξης μετά από μια μακρά περίοδο διακοπής λειτουργίας μπορεί να είναι δύσκολη όταν τόσο ο ψυκτικός συσσωρευτής με ψύξη αέρα όσο και ο δέκτης τοποθετούνται σε πολύ κρύο εξωτερικό περιβάλλον.το KVR είναι εγκατεστημένο μπροστά από τον κλιματισμό που ψύχεται με αέρα με NRD στη γραμμή παράκαμψης που περιβάλλει τον κλιματισμόΤο NRV εμποδίζει την ανάδρομη ροή κατά την εκκίνηση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  5

 

 

Το KVR μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές ανάκτησης θερμότητας.Πρέπει να εγκατασταθεί NRV μεταξύ του συμπυκνωτή και του δέκτη για να αποφευχθεί η αντίστροφη συμπύκνωση του υγρού στον συμπυκνωτή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  6

 

Σε συστήματα ψύξης με λειτουργία αυτόματης απόψυξης, η KVR μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βαλβίδα ανακούφισης πίεσης.Το KVR δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως βαλβίδα ασφαλείας..

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  7

3Η πίεση της πίεσης του κιγκρουπιού KVL θα περιορίσει τη λειτουργία και την εκκίνηση του συμπιεστή.Τοποθετείται στη γραμμή αναρρόφησης του συστήματος ψύξης αμέσως πριν από τον συμπιεστήΤο KVL χρησιμοποιείται συνήθως σε συστήματα ψύξης με ερμητικούς ή ημιερμητικούς συμπιεστές που έχουν σχεδιαστεί για χαμηλές θερμοκρασίες.Η KVL θα ανοίξει..

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  8

4. Κύλινδρο ρυθμίσεως χωρητικότητας KVC

Το KVC χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της χωρητικότητας σε συστήματα ψύξης όπου υπάρχουν συνθήκες χαμηλού φορτίου και όπου πρέπει να αποφευχθεί η χαμηλή πίεση αναρρόφησης και ο "κύκλος του συμπιεστή".Πολύ χαμηλή πίεση αναρρόφησης θα δημιουργήσει επίσης ένα κενό στο σύστημα ψύξης, η οποία θα δημιουργήσει κίνδυνο εισόδου υγρασίας στα συστήματα ψύξης που χρησιμοποιούν συμπιεστές ανοιχτού στόματος.Το KVC εγκαταστάθηκε συνήθως στη γραμμή παράκαμψης μεταξύ των γραμμών εκφόρτωσης και αναρρόφησης του συμπιεστήΗ KVC θα ανοίξει όταν μειωθεί η πίεση εξόδου (πίεση αναρρόφησης).

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  9

Εάν απαιτείται υψηλότερη ακρίβεια ρύθμισης και χαμηλότερη πίεση αναρρόφησης ή εάν υπάρχει μεγαλύτερη πτώση πίεσης μεταξύ της πύλης CPCE και της πίεσης αναρρόφησης,μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια βαλβίδα ρύθμισης χωρητικότητας CPCE αντί της KVC.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  10

 

Το KVC μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στη γραμμή παράκαμψης του σωλήνα εκκένωσης του συμπιεστή, με την έξοδο της βαλβίδας να συνδέεται με ένα σημείο μεταξύ της βαλβίδας επέκτασης και του εξατμιστή.Αυτή η διάταξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ψυκτικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούν πολλαπλούς συμπιεστές παράλληλου συνδυασμού και δεν χρησιμοποιούν διανεμητή υγρών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  11

5Η βαλβίδα ρύθμισης πίεσης δέκτη KVD χρησιμοποιείται για τη διατήρηση επαρκώς υψηλής πίεσης δέκτη σε συστήματα ψύξης με ή χωρίς ανάκτηση θερμότητας.KVD για χρήση με βαλβίδα ρυθμιστή πίεσης συμπύκνωσης KVRΗ βαλβίδα ρύθμισης πίεσης του δέκτη KVD έχει σύνδεση με μετρητή πίεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη ρύθμιση της πίεσης του δέκτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  12

6. Κατανοηση και εγκατάσταση Όλες οι βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KV είναι εξοπλισμένες με ετικέτα που περιγράφει τη λειτουργία και τον τύπο της βαλβίδας, όπως CRANKCASE PRESS.REGULATOR τύπου KVL.Η ετικέτα αναφέρει επίσης το εύρος λειτουργίας της βαλβίδας και τη μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας (PS/MWP)Στο κάτω μέρος της ετικέτας εκτυπώνεται ένα διπλό βέλος ("+" και "-"). Η κατεύθυνση "+" (σύμβολο συν) υποδηλώνει υψηλότερη πίεση και η κατεύθυνση "??" (σύμβολο μείον) υποδηλώνει χαμηλότερη πίεση.Οι βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KV μπορούν να χρησιμοποιούνται με όλα τα υφιστάμενα ψυκτικά, εκτός από την αμμωνία (NH3), εφόσον δεν υπερβαίνει το εύρος πίεσης της βαλβίδας.Το σώμα της βαλβίδας είναι σφραγισμένο με το μέγεθος της βαλβίδας, π.χ. KVP 15, και ένα βέλος που δείχνει την κατεύθυνση ροής της βαλβίδας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  13

 

Εγκατάσταση: Βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες γύρω από την βαλβίδα KV είναι καθαρές και ασφαλείς.Όλες οι βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KV πρέπει πάντα να είναι εγκατεστημένες έτσι ώστε το υγρό να ρέει προς την κατεύθυνση του βέλοςΕπιπλέον, οι βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KV μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε θέση, αλλά δεν πρέπει να δημιουργούν λάδι ή υδραυλική κλειδαριά.η βαλβίδα πρέπει να τυλίγεται με υγρό ύφασμαΗ φλόγα του αερίου πρέπει πάντα να κατευθύνεται μακριά από την βαλβίδα, έτσι ώστε η βαλβίδα να μην εκτίθεται σε άμεση θερμότητα.Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αφήσετε συγκόλληση στη βαλβίδα, καθώς αυτό θα καταστρέψει τη λειτουργία της βαλβίδας..Πριν από τη συγκόλληση της βαλβίδας KV, βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλες οι εισροές του μετρητή πίεσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  14

7. Εκκένωση και ρύθμιση Κατά τη διαδικασία εκκένωσης του συστήματος ψύξης, όλες οι βαλβίδες KV πρέπει να ανοίγουν.Κλειστή KVL, ανοιχτή KVC, ανοιχτή KVD, ανοιχτή επομένως οι μοχλούς ρύθμισης της KVP και της KVR πρέπει να περιστρέφονται αντίστροφα προς τα ρολόγια κατά τη διάρκεια της αποστράγγισης του συστήματος.μπορεί να είναι απαραίτητο να εκπέμπεται ταυτόχρονα από την πλευρά εκκένωσης και την πλευρά χαμηλής πίεσης του συστήματος ψύξηςΔεν συνιστάται η εξαγωγή μέσω των συνδέσεων μετρητών πίεσης των KVP, KVR και KVD, καθώς οι τρύπες σε αυτές τις πύλες είναι πολύ μικρές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  15

 

Κατά την εγκατάσταση της βαλβίδας ρυθμιστή πίεσης KV στο ψυκτικό σας σύστημα, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ως σημείο εκκίνησης.Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις για μια μεμονωμένη βαλβίδα ρυθμιστή πίεσης μπορούν να ληφθούν και πάλι μετρώντας την απόσταση από την κορυφή της βαλβίδας έως τη βίδα ρύθμισηςΟ πίνακας δείχνει την αλλαγή πίεσης ανά στροφή της βίδες για τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, την απόσταση "x" και όλες τις ρυθμίσεις μοντέλου KV.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  16

8. Πώς να ρυθμίσετε και να ρυθμίσετε τη βαλβίδα ρύθμισης πίεσης εξάτμισης 7.1 KVP: Η εργοστασιακή ρύθμιση της βαλβίδας ρύθμισης πίεσης εξάτμισης KVP είναι 2 bar.ενώ η περιστροφή κατά την κατεύθυνση των ρολογιών θα παρέχει χαμηλότερη πίεσηΜετά την κανονική λειτουργία του συστήματος για κάποιο χρονικό διάστημα, απαιτείται λεπτή ρύθμιση.Εάν το KVP χρησιμοποιείται για προστασία από το πάγο, πρέπει να γίνουν λεπτές ρυθμίσεις με το σύστημα να λειτουργεί με ελάχιστο φορτίο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  17

 

8.2 Κεφάλαιο ρύθμισης πίεσης του κιγκρουπιού KVL: Η εργοστασιακή ρύθμιση της βαλβίδας ρύθμισης πίεσης του κιγκρουπιού KVL είναι 2 bar.ενώ η περιστροφή κατά την κατεύθυνση των ρολογιών θα παρέχει χαμηλότερη πίεσηΗ εργοστασιακή ρύθμιση είναι το σημείο από το οποίο το KVL αρχίζει να ανοίγει ή απλά κλείνει.Η KVL πρέπει να ρυθμίζεται στη μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση ρουφήγησης του συμπιεστήΓια τη ρύθμιση πρέπει να χρησιμοποιείται μετρητής πίεσης αναρρόφησης του συμπιεστή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  18

8.3 Κελύφη ρυθμιστή πίεσης συμπύκνωσης KVR + NRD Στα συστήματα ψύξης που χρησιμοποιούν KVR + NRD, η ρύθμιση KVR πρέπει να παρέχει κατάλληλη πίεση δέκτη.4 έως 3.0 bar (περίοδος πτώσης πίεσης σε NRD) υψηλότερη από την πίεση στον δέκτη. Εάν δεν επιτρέπεται, πρέπει να χρησιμοποιείται η διάταξη KVR + KVR. Είναι καλύτερο να ρυθμιστεί κατά τη χειμερινή λειτουργία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  19

 

8.4 ΚΑΠ + ΚΑΠ βαλβίδα ρύθμισης πίεσης συμπύκνωσης Στο σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί ΚΑΠ + ΚΑΠ,η πίεση συμπύκνωσης του KVR πρέπει να ρυθμίζεται πρώτα όταν το KVD είναι κλειστό (στηριάζεται η βίδα κατά την αντίστροφη κατεύθυνση των ρολογιών στο μέγιστο)Το KVD πρέπει στη συνέχεια να ρυθμίζεται στην πίεση δέκτη, για παράδειγμα 1 bar χαμηλότερη από την πίεση συμπύκνωσης.και είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια χειμερινής λειτουργίαςΕάν ρυθμίζετε την πίεση συμπύκνωσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες δύο μεθόδους:1) Σε ένα πρόσφατα εγκατεστημένο σύστημα ψύξης με το σημείο εκκίνησης KVR/KVD ρυθμισμένο σε 10 bar2) Στα υφιστάμενα συστήματα ψύξης όπου οι ρυθμίσεις KVR/KVD είναι άγνωστες, πρέπει πρώτα να καθοριστεί το σημείο εκκίνησης.Στη συνέχεια, μπορείτε να μετρήσει και να ρυθμίσει τον αριθμό των στροφών της βίδες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καταλαβαίνετε αυτές τις βαλβίδες ρύθμισης πίεσης KVP, KVR, KVL, KVC και KVD;  20

9 Περίληψη

KVP
Βαλβίδα ρύθμισης πίεσης εξατμίσεως
Όταν η πίεση στην πλευρά εισόδου αυξάνεται
0-55 bar
KVR
Βαλβίδα ρύθμισης πίεσης συμπύκνωσης
Όταν η πίεση στην πλευρά εισόδου αυξάνεται
5-17,5 bar
KV
βαλβίδα ρύθμισης πίεσης του κιβωτίου
Όταν η πίεση στην πρίζα πέφτει
0.2-6 μπάρες!
ΚΒΚ
Βαλβίδα ρύθμισης χωρητικότητας
Όταν η πίεση στην πρίζα πέφτει
0.2-6 bar
ΚΕΠΕ
Βαλβίδα ρύθμισης χωρητικότητας
Όταν η πίεση στην πρίζα πέφτει
0-6 bar
NRD
Βαλβίδα ρύθμισης διαφορικής πίεσης
Η βαλβίδα αρχίζει να ανοίγει όταν η πτώση πίεσης είναι 1,4 bar.
Πλήρως ανοιχτό όταν η πτώση πίεσης είναι 3 bar.
3-20 bar
KVD
Βαλβίδα ρύθμισης πίεσης δέκτη
Όταν η πίεση στην πρίζα πέφτει
3-20 bar

 

Εταιρεία Shanghai KUB Refrigeration Equipment Co., Ltd.
Διεύθυνση: Αριθμός 328 στο 4ο εργοστάσιο στην οδό Hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Διεύθυνση εργοστασίου: Αριθμός 328 στο 4ο εργοστάσιο στην οδό Hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Ώρα εργασίας: 8:30-17:30 (πεζινέζικη ώρα)
Τηλέφωνο:

86-021 -63184860-17 ((Χρόνος εργασίας)

86--13916495206 ((Χωρίς εργάσιμο χρόνο)

Φαξ: 86-021-53750132
E-mail: lucy@shkubao.com

 

Διαχειριστής πελατών
Ο κ. Μικ Κάι
Τηλέφωνο: +86 13588563336
WhatsApp: +86 13588563336
Skype: Κουμπ.Μικ.
Στο WeChat: CP9301
E-mail: kub02@shkubao.com

 

Δεσποινίς Μόφι Μάο.
Τηλέφωνο: +86 15001938306
WhatsApp: +86 15001938306
Στο WeChat: Κουμπ-μαομάο
E-mail: kub@shhkubao.cn